Els Països Madrilenyos …

Ja fa quasi bé dos setmanes que vaig donant voltes per tota la península i d’allò que en deia aquell gallec de una, grande i libre no sabria que dir-ne. Grande, després de conduïr més de 2500 quilòmetres si que ho és. Libre no ho crec, com a mínim de peatges no. I una, doncs jo quasi diria que no, sobretot després d’escoltar dir a uns madrilenys quant em van sentir parlar en català amb el meu company de viatge algo així com Vamos a hacer los Països Madrilenyos, Vallecas Leganés i Getafe!.

Serà que la unitat d’Espanya comença a questinar-se, fins i tot a la gran Castilla. Jo per si de cas, i un bon dia com avui de Marid-Barça, voltaré per la Castellana a veure que em trobo …

4 Comments »

 1. plue Said,

  November 20, 2005 @ 11:17 am

  On estic jo, alguns de Zaragoza i altres parts d’Espanya, la majoria pensen que hem de ser tota una! I no entenen el nostre concepte de nació. Per ells diuen que tot esta molt bé i que el fet de que hi hagui nacionalitats diferents es anticonstitucional… com sempre dient més del que saben pq la constitució diu que Espanya la componen varies nacionalitats…. Jo no m’hi he vulgut emmerdar molt, doncs alguns es posaven bastant nerviosos…. Per no dir que alguns no entenien pq encara havia de existir el basc com a llengua…, ni la fabla. Per sort no s’han posat amb el tema del català deien que tenia més sentit…(pero no molt convençuts) suposo que el fet de annar al estiu a salou i el fet de que estigues jo alli afectava la seva opinió?

  Val a dir que si no estreuen aquests temes… son la mar de eixarits…

 2. robert Said,

  November 25, 2005 @ 10:17 am

  Es lo que tiene, suele haber madrileños un poco gilipollas, sobretodo en este sentido de meterse con los catalanes…pero por lo menos a los del Real Madrid les dimos por culo ese día con el fútbol 0-3 ueeeeeeeeeeeeeeeeeee

  Por cierto, que rabia da que identifiquen a los catalanes con el Barça, porque se puede ser antibarcelonista pero es que la mayoría, por extensión, son anticalanes :S

  Tengo muchos amigos por toda España, incluido madrileños, sevillanos, valencianos, vascos y he de decir que también hay mucha gente tolerante y abierta de miras…

  PD: Ala! que vaya bien el viaje!!!
  PD2: una pequeña crítica…de todos los sitios que has visitado (también de Madrid) lo más destacable es lo de los madrileños fachas? Con lo bonita que es España!!!!!! 😉

 3. Joan Said,

  December 1, 2005 @ 8:45 pm

  És que si em poso a destacar no acabaria mai 😉 ! Ara mateix vinc de veure una posta de sol amb el teide al fons i ha sigut una imatge molt bonica. Ja sigui a les illes o al continent, hi ha moltes coses per veure!
  PD. Les Navas de San Juan s’han escapat aquest cop de la ruta, però ja saps que algún dia acabaré visitant-ho …

 4. robert Said,

  December 12, 2005 @ 11:46 am

  Así lo espero!!! pero que sea en verano que en invierno hace un frío de la hostia. 😉

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Leave a Comment