Creative Commons vs. l\’abolició dels drets d\’autor

El passat dissabte es va poder assistir, dins els actes de la 4a setmana de les Noves Tecnologies per a tothom organitzades pel Tecnocampus de Mataró, a una taula rodona amb el suggerent títol Creative Commons vs. l’abolició dels drets d’autor. Els participants van ser la Formiga i Ciberpunk Pere Quintana, el també Ciberpunk Iñigo Medina, Ignasi Labastida de CC Catalunya i Jorge Cortell.

Enrique Gómez a resumit les intervencions i l’acte en general en el seu bloc [en castellà], que us recomano visitar per conèixer com es va desenvolupar l’acte. Jo tot seguit deixo les imatges que vaig agafar en el transcurs de la taula rodona (en aquest cas llicenciades amb Creative Commons, no ho tenguis en compte Pere ;)).

Tecnocampus1

Tecnocampus2

Tecnocampus3

Tecnocampus4

Tecnocampus5

Com bé diu Enrique, tan de bó el debat es traslladi ara a la xarxa. També seria interessant veure seguir altres qüestions que van aparèixer al final del debat (i que es van quedar sense aprofundir per falta de temps) com per exemple l’estat de l’esperit creador a les nostres universitats i societat en general, i com fer canviar el xip en aquest sentit.

7 Comments

 1. Enrique Gómez Said,

  October 18, 2005 @ 9:49 am

  Molt bones les fotos, Joan. 🙂

 2. pqs Said,

  October 18, 2005 @ 12:47 pm

  Moltes gràcies!

 3. Said,

  October 18, 2005 @ 3:51 pm

  Muchas gracias, Joan.

 4. Anonymous Said,

  October 18, 2005 @ 6:07 pm

  >Com bé diu Enrique, tan de bó el debat es traslladi ara a la xarxa.

  Se puede descargar el audio o el video del debate? no? entonces como esperais q haya debate?

 5. Joan Melià Said,

  October 19, 2005 @ 10:20 am

  Moltes gràcies a tots els ciberpunks per la llarga i interessant jornada que vam passar junts, i que espero poder repetir el dia 16 a l’Ateneu Barcelonés. Al #4 si es llegeix el bloc d’Enrique Gómez al qual enllaço en el meu apunt, veurà que hi ha totes les postures i arguments presentats al llarg del debat, però si prefereix l’audio li haurà de demanar a Jorge Cortell.

 6. alesito Said,

  November 2, 2005 @ 7:04 pm

  Joan!!! Que pasa tiu!! que estás desaparecido!!! vamos a hacer una megaquedada en Madrid los días 12 y 13 de Noviembre en Madrid!!! Te hemos intentado localizar pero no hay quie te coja!! dime algo!!!!!!!!!!!!

 7. juana Said,

  December 18, 2005 @ 8:29 pm

  ets molt guapo joan trucam,guapíssim!!!!!

RSS feed for comments on this post