Merchandising

Una de les curiositats que m’han sorprés més de la Universitat d’Aalborg és la seva presència mediàtica per tota la ciutat. La Universitat s’anuncia per tot, als diaris, a la televisió, als anuncis comercials del cinema, als panells dels autobusos, als taxis ….

El que fins ara no coneixia era la unitat de merchandising de la Universitat, que apart de les clàssiques tasses, gorres o samarretes, te productes tant curiosos com el vi francés Aalborg University. No l’he provat encara, però en comprarem un per celebrar que aviat acabarem el projecte, ja us contaré …

Vi Aalborg University

Atenció al detall friki de l’altre vi que venen: Protocolo… ja se que és una mica forçat i potser ells ni saben el que vol dir (encara que hi ha molta gent que entén l’Espanyol), però no vaig poder evitar somriure quan ho vaig veure ;).

1 Comment »

  1. javi m, erich ö Said,

    June 18, 2005 @ 9:18 pm

    ey chaval que tal!?
    i bin do beim javi in delft und er hot ma deine fotos zagt,
    host jo fü spass do obn, ah?! 😉

RSS feed for comments on this post

Leave a Comment