Carnaval a Aalborg

Aquest cap de setmana han sigut els Carnavals d’Aalborg. Aquests son uns dels més reconeguts arreu dels països escandinaus i la veritat és que no ens van decebre gens. Son els millors carnavals que he viscut mai, molt bon ambient i més que rua, el que desfilava pels carrers d’Aalborg era una autèntica marea humana. Infinitat de disfresses, bon temps i perquè no dir-ho, molts litres de cervesa (que estava esgotada a quasi tota la ciutat) van fer d’Aalborg la capital de la diversió per un dia. Ja se que això s’escapa de la temàtica habitual del bloc, però m’ha fet gràcia compartir un dia com el de dissabte amb vosaltres.

Amb la meva càmera digital vaig intentar reflectir el millor possible els carnavals i si premeu a segueix llegint en veureu un bon resum. Els vídeos tot i no tenir gaire qualitat son molt divertits, com dirien els meus amics David i Alex… que locura!

La festa començava a les 10h del matí. Tots el grup vam decidir buscar una disfressa comú per desfilar per la rua del carnaval. Algú va tenir la simple però potent idea de vestir-nos de mozos dels San Fermines i vestir un parell de carrets de la compra de bous per tenir l’equip complet. La festa i els encierros estaven assegurats, i per ficar-nos per complet en el paper no fa faltar un A San Fermin pedimos… abans de sortir al carrer.

Mozos

Els dos bous de nom Avispado i Revoltoso es van comportar en tot moment i van ser el centre de la festa.

La rua començava al costat del port i s’allargava pels carrers del centre en un riu de disfresses sense fi.

Rua 1

Rua 3

La importància dels carnavals és tal que fins i tot els xeics àrabs no s’ho van voler perdre. Tot i les mesures de seguretat el xeic va rebre la salutació personal dels mozos.

Xeic

Els carrers tenien un aspecte impressionant. Tot i que estava ple de gent, els mozos ens les vam arreglar per fer varis encierros al llarg del matí.

Rua 5

Rua 6

Encierro 1

Encierro 2

Tampoc feia tant de calor…

Calor

La rua acabava al parc de darrera de l’estació de tren d’Aalborg.

Rua 8

Rua 9

Avispado i Mikel em van fer un bon favor portant-me una estona cap a casa ;).

Rua 10

5 Comments »

 1. Gil Said,

  May 31, 2005 @ 1:17 pm

  Jajaja… molt bons els videos! xDD Sense cap mena de dubte, molt bon reportatge, amb videos i tot!!
  L’única pega… que els videos eren molt grans.
  Per cert, totes aquelles birres buides dels toros, us les vau veure? xDD

 2. Joan Melià Said,

  May 31, 2005 @ 1:34 pm

  Si que ens les vam beure si, tot i que s’ha que dir que érem 30 mozos i que els encierros donaven molta sed ;).

 3. Kolme Said,

  May 31, 2005 @ 7:20 pm

  Como iba diciendo: Buen reportaje. Situación envidiable. Todos los carnavales deberían hacerse con buen tiempo, así las birras entrarían con más rapidez y ganas.

 4. Pepepe Said,

  June 16, 2005 @ 6:51 pm

  Epa panita. Coño buena fiesta el carnavalesco carnaval. Por aquí te visito en tu blog, aunque no entiendo nada. Saludos del caribeño y duro con ese proyecto!!

 5. Joan Melià Said,

  June 16, 2005 @ 7:30 pm

  Un saludo para tí Pepepe! Y suerte con tu proyecto, pero antes pasatelo bien en ese viaje que te espera…

RSS feed for comments on this post

Leave a Comment