Portaveus de l’SGAE

Absurdes proteccions anticòpia, preus injustificats, cànons a CDs verges, i no només a CDs, … i encara que pugi semblar surrealista, encara es queixen !!! Una de les figures principals de l’SGAE, el rocker progre Miguel Rios, va fer ahir una pataleta de nen petit al diari El País qualificant al govern i a la societat en general (si, si, tu i jo també) d’insolidaris.

Doncs jo li diré al Sr. Rios, que a mi no me’n farà sentir gens de culpabilitat, perquè a pagar 15 euros per un suport físic que no en val ni mig, jo li dic robar. Que no només hi ha que pagar el suport físic, sinó que també hi ha que pagar la música ? , si és veritat que els músics no se’n porten ni el 10%, segueix sent (i més que mai) un robatori descarat.

Podria seguir, però ja ho ha fet en Ricardo Galli amb molt d’encert.

1 Comment »

  1. Jun Said,

    March 30, 2005 @ 4:23 pm

    Això de l’SGAE cada vegada és més trist. Tranquil, caurà pel seu propi pes. El progrés no es pot parar… tot és qüestió de temps.

RSS feed for comments on this post

Leave a Comment